Szot ze świeżej kurkumy i imbiru - pobudzający elixir zamiast kawy - Savory or Sweet? - Karolina Gawrońska
23436
post-template-default,single,single-post,postid-23436,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
3 komentarze
  • Poziomka
    Posted at 12:40h, 30 czerwca Odpowiedz

    Szot z kurkumy jest w moim stałym menu 🙂

  • Karolina
    Posted at 10:17h, 07 listopada Odpowiedz

    Czy mogłabym zrobić większa ilość takiego eliksiru na kilka dni i przechowywać w lodowce?

    • Karolina Gawrońska
      Karolina Gawrońska
      Posted at 12:26h, 24 lutego Odpowiedz

      Tak 🙂 Niemniej najlepiej będzie robić na świeżo, by w pełni wykorzystać wszystkie zalety eliksiru 😉

Przetestowane? Dodaj zdjęcie i zostaw komentarz poniżej

Odwiedź mnie na INSTAGRAMIE